Ciocanele de pui cu zucchini si coriandru

de Toamna07 in Pui, 5 Apr 2013 | 3060 vizualizari

 

O reteta pentru familie.
Dovleceii Zucchini sunt originari din America Centrala si din Mexic.Aceasta varietate de dovlecei contine putine calorii si sunt o importanta sursa de beta-caroten.
Eu sunt indragostita de dulceata si consistenta lor.
Semintele de coriandru sunt adevaratul secret al acesui preparat datorita aromei puternice,dulceag-amarui cu o usoara iuteala.

 

INGREDIENTE

Ingrediente:

  • 10-12 ciocanele de pui
  • 500 g ciuperci
  • 2 zucchini
  • 2 ardei kapia
  • 50 ml vin alb
  • 1 lingurita rasa seminte de coriandru
  • 1 legatura de patrunjel
  • 50 ml ulei
  • 1 cutie cu rosii cuburi
  • 3-4 catei de usturoi,curatati
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu zucchini si coriandru:

Mod de preparare:

Curatam si spalam copanelele de pui.In ulei incins calim puiul frecat cu sare,piper si presarat cu boabele de coriandru care o sa-i dea o aroma exceptionala.:)
Zdrobim cu lama cutitului cateii de usturoi si-i punem peste pui.
Dovleceii si ardeii se taie bastonase subtiri,ciupercile le feliem si le adaugam la mancare.Turnam vinul si lasam  sa fiarba totul la foc mic, acoperit cu capac, pentru 10 minute.
Cand legumele sunt al dente punem rosiile si mai lasam 5-6 minute.
Servim preparatul cald,ornat cu patrunjel.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu zucchini si coriandru" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi cu pui si usturoi